söndag, februari 18, 2007

Redan som barn ...

... Gillade jag kontorsmaterial och tog varje tillfälle i akt att stämpla någon, eller något. Här jobbar jag svart för min pappa. Redan då en bedragare och skattefifflare av värsta sort. Detta var alltså innan jag och Sergel inkasso lärde känna varandra.
Och nej, jag har inte gjort könsbyte. Shemale på bilden är jag, med fräck, ball 80-tals-stubb, med en stark touch av pojke i.


6 kommentarer:

Aila-lisa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Aila-lisa sa...

Jag och min bror jobbade svart för min far en hel natt. Vi kopierade hans chefs namnteckning på alla offerter som skulle ut. Det var över 300 st. Det är typ olagligt men vi var under 18, så det skulle nog varit lungt om polisen hade gjort razzia. Däremot vill jag minnas att jag och brossan snodde 3 chokladbollar, 2 dammsugare utan att lämna pengar i personalburken. I roliga rummet tog vi 14 märkpennor, 3 burkar gem, 4 pack med post-it och lite suddigum. Men det berättade vi aldrig för pappa...
Det man inte vet mår man liksom inte dåligt av?

skevemma sa...

Eller?

Kulturkoftan sa...

Vad tar du för den där t-shirten? :) och vad du är dig lik, speciellt det där bettet i läppen när du pysslar med ngt viktigt..

stickling sa...

Jag tror att våra föräldrar satsade på samma look, eller icke-look, för sin hårt prövade dotter. Det var en hård tid. Det var inte alltid kul att förklara för främmande människor vilket kön man faktiskt egentligen tillhörde.

För övrigt vill jag bara tillägga att detta är rap-Helena och hon har blivit med blogg.

Anonym sa...

Själv var jag förtjust i kontorsmaskiner när jag var liten. Speciellt kopiatorn. Jag lämnade inte VF utan minst en (dock oftast något fler) fotostatkopior på min hand. Undrar vart de är idag...