torsdag, februari 09, 2006

gamla tomglas och brödkanter

Förr fanns det tre vägar till rikedom:
- gifta sig rikt
- sälja knark
- råna en bank

Nu är det 2006 och nya dörrar har öppnats. Nu kan du:
- Starta en religion (hänvisa gärna din religion till en bok som skrevs för några tusen år sedan och är omöjlig att göra en uppföljare på)
- Bli rumän, skriv det värsta du kan komma på och printa ut på färgglada lappar. Dra några vändor i tunnelbanan. Långtråkigt? Byt lappar från dag till dag. T ex kan du vara fattig student ena dagen och andra dagen kan du vara ensamstående, arbetslös storebror (?) med fyra syskon.
- sälja 140 lättsålda salamikorvar. Om de är så lättsålda... varför säljer inte delikatesskungen dom själva då?
- klappa händerna bredvid rebellrobban, lägg fram en hatt och försök övertyga publiken om att du är en jävel på detta nya, revolutionerande instrument.
- Sälj en flöjt (känner en som gjorde det. Hultsfred stod och bankade på hennes dörr, hon var pank och hade orange hår. Hon sålde sin tvärflöjt och drog).
Har du ingen flöjt? Sälj en installation av gamla tomglas och brödkanter. Säg att det är Peter Wahlbeck som har gjort den.

3 kommentarer:

Fatima sa...

de där me fljöten är ett bra tips. Själv tog ja pengarna och drog till KOS!

Anonym sa...

eh... alltså, Benedictus-ordern tar helt avstånd från det Du skriver. Vår order är ingen komersiell eller vinstdrivande verksamhet som drivs i avsikt att ge intäkter, eller vinst för den delen. Vi vill bara ge Dig och alla en möjliget att leva utav tvivel.
http://www.benediktshus.se/rb/index.htm

Anonym sa...

skevemmas mammas fitta me sina fattiga rumäner..horbarn